Стало відомо про те, що рибалки з Чернівців стали призерами на чемпіонаті України з лову хижої риби.

Таким чином, повідомляється, що команда з Чернівців посіла перше метро, а в особистому заліку спортсмени заробили срібло.

Справа в тому, що в Черкаській області на Дніпрі пройшли змагання чемпіонату України з ловлі хижої риби спінінгом з човна. Про це повідомляється керівник управління молоді і спорту Чернівецької ОДА. Про це пише інформаційний портал «АС»

Рибалки з Чернівців виграли змагання, фото: АСС

В чемпіонаті взяли участь команди з 14 областей України, а саме: Херсонська, Запорізька, Полтавська, Миколаївська, Кропивницька, Київська, Черкаська, Одеська, Львівська, Волинська, Донецька, Рівненська, Сумкая, Чернівецька, а також місто Київ. Всього в змаганні було 28 команд, в кожній було по 4 спортсмени.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перше місце у команди «UFM», які з Чернівецької області. Друге місце у команди «UFM-AMK» з Чернігівської області, а от третє місце відвезли додому жителі Запорізької області з команди «FLFGMAN-INTECH»

Варто відзначити, що Буковинська команда відвезла додому досить високий результат, як зазначив Олександр Погодін.

Нагадаємо, що під Тернополем рибалка таємничо зник, залишивши човен - рятувальники шукають з аквалангами.

Як повідомляв портал Знай.іа під Дніпром "геройство" підлітка закінчилося трагедією - очевидці не можуть оговстатись від шоку. 12-річного сироту поглинула вода.

Знай.іа писав, що з початку літа вода забрала життя кількох десятків дітей, рятувальники нагадали про важливість правил поведінки на воді. З початку літа в Україні потонуло більше 30 дітей.