Протестувальники з Хотина відповіли Зеленському через слова про проплачені пікети

Протестувальники з Хотина, скріншот

Після слів президента Володимира Зеленського про проплаченість акцій протестів, які відбуваються в Україні, мешканці Хотинського району, які протягом тижня перекривають рух трасою в селі Атаки через невдоволення районним поділом, у відповідь записали своє відеозвернення.

Звернення було опубліковане одиним із пікетувальників Сергієм Медведським у фейсбуці.

"Шановний президенте, звертаємось до вас від імені всіх мешканців Хотинщини, зокрема людей, яких ви бачите поза нашими спинами, які вийшли на акцію протесту в Хотинському районі Чернівецької області. Хтось назве це радикалізмом, хтось назве шантажем, ультиматумом, дехто називає цих людей проплаченими політичними елітами. Хочу вас запевнити, що серед нас немає жодної людини,яка вийшла сюди за гроші, нема людей, які вийшли з політичних міркувань. Це єдиний шанс, який нам залишила влада для того, щоб ми були почуті. Питання розподілу районів, яке вивело сюди людей, є досить принциповим і значущим... При вирішенні цього питання жодної комунікації з людьми не відбулося, на жаль, ні зі сторони діючого керівництва нашої області, ні зі сторони народних депутатів, які представляють наші інтереси. У нас склалось враження, що ви отримуєте цю інформацію недостовірну. Вам утворили ширму", - звертаються до президента активісти.

Як заявили активісти, вони проти того, аби центром майбутнього району зробили смт Кельменці замість "напрацьованого роками і затвердженого Кабміном" рішення про центр у місті Хотині.

"Купкою народних депутатів, які діяли в інтересах певних політичних еліт нашої області, рішення було змінено за один день. Просимо на це звернути увагу і чітко для себе визначити, що децентралізація не може проводитись централізовано. За 8 діб жодний представник районної чи обласної влади нас не почув і не приїхав сюди для діалогу", - сказав активіст.

Нагадаємо Знай.ua писав, що в Чернівцях мешканці області закидали Зеленського скаргами.

Знай.ua повідомляв, що в Луцьку солдатів змусили вичерпувати воду з калюж перед приїздом Зеленського.

Нещодавно Знай.ua передавав, що Зеленський зізнався у недекларування доходів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще