Під час запланованого візиту президента України Володимира Зеленського в Чернівці у нього відбулася цікава розмова з керівником Чернівецького обласного центру політичної партії "Слуга народу" Віталієм Другановским, під час якої президенту розповіли про реальну ситуацію в місті, повідомляє на своїй сторінці Facebook Другановский.

Повний текст розмови президента і керівника партії нажаль невідомий, проте вдалося дізнатися деякі деталі.

Зокрема, під час цієї бесіди, Другановский заявив президенту, що більшість тих, хто на даний момент керує містом, не справляється з поставленими завданнями і терміново потребує заміни: так, Віталій Другановский вважає за потрібне змінити мера міста, і також більшість депутатів міської ради.

У той же час стало відомо, що Зеленський і Другановский пройшлися по центру Чернівців. Більше того, вони навіть трохи відхилилися від протокольного маршруту, щоб президент міг оцінити реальний стан міста: Другановский акцентував увагу на стані фасадів будинків, які знаходяться в историчному центрі, а також стані доріг і тротуарів, якими кожен день ходять тисячі людей. За словами керівника обласного центру партії "Слуга народу", реальний стан міста від президента намагаються приховати.

Нагадаємо, раніше Зеленський пообіцяв посадити буковинців "на електрички"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський їде: військових заставили пляшками і листяними віниками осушувати калюжі

Також Знай.uа писав, що У Чернівцях працівник воєнкома знімав берці в обмін на конверти