Стало відомо про те, що у Чернівцях прийняли рішення щодо пом'якшення карантину. Маршрутки відновили нормальний графік роботи.

Таким чином, повідомляється, що поки що невідомо з якого саме числа почнуть знімати обмеження, проте, це має статися найближчим часом. Тепер громадський транспорт зможе працювати не тільки в режимі спецперевозок, але і в докарантинном, кожен місцевий житель зможе доїхати до місця потрібно на маршрутці.

У Чернівцях вирішили послабити карантин, фото: скріншот з відео

Однак, карантинні правила в транспорті ніхто не відміняв. Потрібно буде дотримуватися дистанції, а також носити маски.

Точну дату скажуть тільки після того, як буде отримано протокол від комісії, так як рішення має прийняти виконком. У найближчі дні зберуть засідання, де будуть вирішені всі нюанси про оплату і так далі. Юристи продовжують вивчати це питання.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також, планували відкрити і дитячі сади, але обласна комісія заборонила це робити.

Нагадаємо, що у Львові проблеми з тестуванням на коронавірус. Згідно інформації, за вчорашню добу було проведено 548 ПЛР-тестів, 104 людини виявилися інфікованими вірусом. З них 51 житель Львова. Також наголошується, що в роботу взяли 400 проб, ще 132 проби залишилися в холодильнику.

загалом за весь період карантину у Львівську обласну інфекційну лікарню звернулися 6607 людина, 5391 людина - на амбулаторному лікуванні, 1216 - госпіталізовані, а 1040 осіб вже виписані.