В Чернівцях та Чернівецькій області коронавірус взято під контроль, тому в уряді ухвалили рішення послабити карантин у цьому регіоні. Постанова Кабміну від 8 липня №588 внесені зміни в постанову Кабміну від 20 травня №392. Тепер у регіоні зможуть відкритися розважальні заклади, а громадський транспорт працюватиме у звичному режимі.

зокрема, в Чернівецькій області відкриються заклади культури і розваги за умови роботи з 50%-й наповнюваністю залів або ж за умови організації простору з розрахунку 5 квадратних метрів на одну людину.

Нічні клуби і розважальні заклади можуть працювати тільки до 23:00. У цей список входять, як нічні клуби, так і ресторани і кафе, які організовують ще й розважальну програму для клієнтів.

Варто відзначити, що в Україні на сьогодні 14 липня було зафіксовано 638 нових випадків зараження. Порівняно з показниками минулого тижня, це дуже обнадійливі цифри. При цьому одужали 651 людина. З початку епідемії в Україні захворіли понад 54 тисяч чоловік.

Незважаючи на високі показники в Кабміні приймають рішення про послаблення карантину в різних регіонах країни. Проте є області, в яких так і не змогли досягти встановлених урядом показників. Список таких регіонів змінюється в залежності від кількості тестів, заповнюваності ліжок в інфекційних лікарнях та інших критеріїв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні за добу зафіксували 638 нових випадків зараження коронавірусом.

Знай повідомляв, що в Чернівцях громадський транспорт виходить з карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівцях поліція з порушеннями повноважень затримала пенсіонера.