На Буковині сталося ще одне масштабне загоряння на виробництві. 14 липня загорівся цех, в якому виготовляли палети. На цей раз вогонь охопив 200 квадратних метрів. Про це пише Молодий буковинець з посиланням на співробітників ДСНС.

Інцидент стався в місті Кіцмані Чернівецької області. Там вогонь розгорівся в будівлі цеху з виробництва палет. До місця займання викликали рятувальників, які швидко загасили вогонь. Зараз правоохоронці з'ясовують причини займання.

Пожежа у Чернівецькій області Фото: соцмережі

Перед цим масштабна пожежа охопила будівлю заводу «Розма» у Чернівцях. Там вигоріло 2000 квадратних метрів приміщень, в яких за попередніми даними зберігалась готова продукція. В результаті спалаху частина будівлі обвалилася – обвалилася покрівля, а також стався обвал перекриттів.

Співробітники заводу запевнили, що пожежа вирувала у тій частині будівлі, де не було продукції. Постраждали лише труби і деякі інші елементи. При цьому екологи кажуть, що потрібно бути обережними, так як під час пожежі в повітря виділяються небезпечні хімічні елементи. Вони з'явилися з-за хімічної реакції, що проходить в пластиці при впливі вогню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, на Тернопільщині розгорілися пожежі на сміттєзвалищах. Загоряння виявили у Тернополі і в Бережанах. Там пожежники загасили два вогнища. Вони встигли вчасно взяти під контроль вогонь і ці об'єкти не повторили долю Грибовичів. На щастя, у цих пригодах постраждалих не було.

Нещодавно стало відомо, що українка підпалила торговий центр у Польщі. Молода жінка облила бензином вхід у магазин і підпалила його. Збиток товарів завдав не вогонь, а пожежна сигналізація, яка залила все водою. Постраждалі бізнесмени вимагають компенсації в сумі 500 тисяч злотих. Всі злодіяння українки стали відомі завдяки камерам відеоспостереження. Її швидко затримала поліція.

Пожежі в Україні вирують не тільки на заводах і в квартирах, а ще й у лісах і полях. На Харківщині вогонь "з'їв" 10 гектар пшениці на полі. Пожежні доклали всі зусилля, щоб вогонь не поширився на інші поля і лісосмуги.