У Чернівцях дитина травмувалася на ескалаторі під час руху. Механізм роздробив хлопчикові пальці на руці. Інцидент стався в одному з торгових центрів міста. Про це пише АС з посиланням на керівника екстреної медичної допомоги Сергія Паушака.

5-річний хлопчик травмувався у вівторок 14 липня. Медики швидкої допомоги надали допомогу на місці події та доставили в лікарню. Вже в лікарні після проведених діагностичних заходів стало відомо, що механізм ескалатора не просто затиснув дитині пальці, а поламав кістки в декількох місцях.

На даний момент дитина знаходиться у відділенні травматології. Напередодні його стан був важким через шоку і пережитого стресу, а сьогодні він відчуває себе краще.

Варто нагадати, що Знай писав про аварію на Тернопіллі. Там 8 липня п'яний в дошку водій і його друг збили 8-річну дитину і спробували втекти з місця події. Хлопчик опинився у лікарні, а винний у СІЗО. У дитини лікарі виявили переломи ніг і тазової кістки, а також забої внутрішніх органів. Мама хлопчика розповіла, що у нього є тріщина в черепі. Дитині належить довгий і дороге лікування, яке їм самим не осилити. Тому вона просить про допомогу всіх небайдужих людей.

На Дніпропетровщині трагічно загинув молодий чоловік. Його затащило під комбайн через недотримання техніки безпеки. На картопляному полі хлопець опинився разом з бригадою селян, які збирали урожай. Загиблому нещодавно виповнилося 17 років. Також невідомою залишається факт оформлення на роботу молодого людини. Поліція за цим фактом веде розслідування.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знай передавав, що мама збитого на Тернопільщині 8-річного хлопчика розповіла про стан дитини і попросила про допомогуі. Як з'ясувалося, вона сама виховує шістьох дітей. Старші діти вже навчаються і навіть встигли створити свої сім'ї, а молодші ще живуть з мамою. Юра – молодша дитина в родині. За збігом обставин хлопчик не встиг відскочити з узбіччя дороги, якою мчав автомобіль і отримав важкі травми. Два дні він був у комі, а потім прийшов у себе. Мама Наталя просить допомогти зібрати кошти на операцію та пластини, які хлопчикові встановлять на кістки.