Журналіст з Чернівців, який регулярно висвітлює події, що відбуваються в місті для новин каналу 1+1 Олег Тудан вже більше трьох років бореться за своє життя з важкою хворобою. 3 роки тому у нього діагностували рак.

Молодий чоловік переніс операцію і подальше лікування, які принесли позитивні результати, але нещодавно хвороба повернулася з новою силою. Зараз Олег мучиться від диких болів. Про свій стан молода людина пише на сторінці в Facebook. У черговому пості Олег Тудан розповів, що допомогти подолати сильні болі йому може допомогти імунотерапія. Проте один укол цього препарату коштує 130 тисяч гривень, а їх необхідно зробити 4. Якщо препарат подіє, то знадобляться ще 4 уколу.

Олег Тудан попросив допомоги в українців Фото: скріншот

Олег Тудан попросив всіх небайдужих українців допомогти йому перемогти хворобу. Він розповів, що не може спати, їсти, ходити і навіть лежати від болю. Зараз угамувати дикі відчуття йому допомагають сильні знеболювальні – опіоїди. В кінці свого поста молодий чоловік дав номер банківської картки, на яку можна перерахувати кошти.

В коментарях під постом Олега українці висловили слова підтримки, а також зазначили, що перевели кошти.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі рак прикував до ліжка молоду маму і люблячу дружину. Олександра Проточенко з 2016 року бореться з цим захворюванням. Її сім'я до недавніх пір справлялася з лікуванням самостійно, але після того, як Олександра отримала перелом ноги і злягла, стало зрозуміло, що допомогу всіх небайдужих людей їм просто необхідна. Молода жінка вже два місяці прикута до ліжка. Медики пояснюють травму ноги виснаженням організму агресивним лікуванням раку.

Знай повідомляв, що в Івано-Франківську дівчинка-підліток бореться з раком мозку. Пухлина вразила обидві півкулі. Вона вже пройшла курс зимиотерапии і отримала позитивний результат. Лікування потрібно продовжувати, щоб врятувати життя дитини. Її прийомна мама виховує її в поодинці, тому допомога українців буде дуже корисною для цієї маленької сім'ї.

Нещодавно Знай передавав, що юна львів'янка також бореться з раком мозку. Їй медики поставили діагноз і призначили лікування, яке стало непосильним тягарем для сім'ї підлітка. Дівчинка і її рідні просять українців допомога зібрати необхідну суму на лікування дитини.