У Чернівецькій області місцевий депутат погорів на хабарі. Його затримали при отриманні 4000 доларів США. Гроші він вимагав за те, щоб позитивно вирішити питання про довгострокову оренду земельної ділянки для інвестора. Площа ласого ділянки становить 2,2 гектара.

Про затримання і подробицях повідомила прокуратура Чернівецької області. Депутата спіймали і довели його провину. Обвинувальний акт був спрямований прокуратурою до суду. Якщо суд визнає винним даного «слугу народу», то йому загрожує тюремне ув'язнення на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.

Варто відзначити, що останнім часом все частіше з'являються новини про затримання корупціонерів, яких ловлять на гарячому з відео і фотофіксація правопорушень. Чого тільки коштує затримання шахраїв, які «продавали» посади голів облдержадміністрацій і депутатів. За це їм платили сотні тисяч доларів.

Депутат попався на хабарі Фото: скріншот

Нещодавно стало відомо, що у Львові спіймали відомого хірурга, який вимагав 800 доларів потенційного призовника за те, щоб зробити довідку про непридатність до служби. За свій вчинок він заплатив штраф і пообіцяв, що більше не буде таким займатися. Також даний медик пішов на угоду зі слідством і повністю визнав свою провину.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай повідомляв, що у Кропивницького у голови облдержадміністрації кіровоградської області Сергія Балоня будинку пройшли обшуки. Після цього його затримали. Стало відомо, що в будинок до голови ОДА увійшли люди зі зброєю і формі. В СБУ розповіли про причини обшуків. Їх співробітники спільно з НАБУ під процесуальним керівництвом САП "задокументували голову однієї з обласних держадміністрацій та посадової особи цієї ОДА на вимаганні грошей з керівників деяких контролюючих структур регіону".

Нещодавно Знай передавав, що президент Зеленський прийняв рішення звільнити голову облдержадміністрації Кіровоградської області Балоня, якого затримали за махінації і корупцію. У голови ОДА в планах було отримати 1,8 млн грн хабара від регіонального представництва державного органу. Першу частину він встиг отримати. На передачі другої частини його затримали.