У Чернівцях п'яний водій збив насмерть 27-річну жінку, а потім спалив свій автомобіль. В ході розслідування встановлено, що водій «ЗАЗ-Daewoo Lanos» збив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Про це пише прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Як з'ясувалося, 36-річний водій перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по переходу на вулиці Галицький шлях. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Після того, як він збив жінку водій зник у невідомому напрямку. Після цього він підпалив свою машину на вулиці Пещаной в Чернівцях. Правоохоронці затримали жителя Чернівців.

На даний момент підозрюваний перебуває під вартою. Якщо суд визнає його винним у смерті жінки на дорозі, то йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Також його позбавлять права керувати автомобілем на три роки.

Варто нагадати, що Знай повідомляв про аварію, яка сталася в Києві там 7-річний хлопчик катаючись на велосипеді потрапив під автомобіль у дворі житлового будинку. Водій встиг загальмувати і дитина не отримав серйозних травм. Інцидент стався через те, що дитина несподівано вискочила на дорогу на велосипеді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай писав, що під Києвом траса отримала статус найнебезпечнішою з-за великої кількості аварій. Такий статус дали Старообухівській трасі. Тут щорічно відбувається багато аварій з великою кількістю смертей і постраждалих. На відрізку довжиною 15 кілометрів фіксують до 300 аварій щороку. При цьому на цій дорозі не їздять хури і вантажівки, а покриття просто ідеальне.

Нещодавно Знай передавав, що після масової аварії під Києвом, в якій загинула майже вся родина, винуватець трагедії почув рішення суду. Йому обрали запобіжний захід – утримання під вартою без права внесення застави. Антон Желепа визнав свою провину і зізнався, що сів за кермо чужого автомобіля в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння. В результаті цього загинули двоє дорослих (дружини) і двоє їх дітей (маленька дівчинка і середній син). Старший син зараз перебуває у лікарні, медики борються за його життя.