Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation передав обладнання в лікарні Чернівців, яке допоможе лікарям врятувати пацієнтів з коронавірусом. Медикам презентували апарати штучної вентиляції легенів AHP300 виробництва Allied Healthcare Inc.

Подарунки від благодійників отримали Чернівецька обласна клінічна лікарня та Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня. Фонд з початку епідемії в Україні допомагає лікарням і медикам рятувати життя людей. З березня в лікарні були передані такі необхідні засоби індивідуального захисту - все було надано 500 респіраторів, 1200 хірургічних рукавичок і 500 захисних костюмів.

Благодійний фонд подарував лікарні апарати ШВЛ Фото: БФ Parimatch Foundation

Головний лікар Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Микола Чепіль розповів, що до них в лікарню продовжують надходити хворі та персонал закладу потребує засобах захисту, а найголовніше медикам необхідно обладнання, яке дозволить стабілізувати стан пацієнтів, не здатних самостійно дихати під час хвороби. Крім того, медик зазначив, що на початку епідемії ситуація була катастрофічна, але зараз вона стала краще. Тим не менш, вони не можуть оснастити всі палати подібними апаратами.

Нагадаємо, Знай писав, що у львові та Львівській області ситуація з поширенням коронавіруса розвивається стрімко. Там люди тижнями змушені чекати результатів тестів, щоб підтвердити або спростувати діагноз.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай повідомляв, що ДТЕК передав апарати штучної вентиляції легенів лікарням у Львівській, Івано-Франківській та Луганській областях.

Нещодавно Знай передавав, що в лікарнях Києва зафіксували рекордну кількість хворих коронавірусом.