Не так давно Верховний суд України ухвалив рішення залишити в силі рішення суду першої інстанції та відсторонити від посади мера Чернівців Олексія Каспрука. У місті за роки його правління склалася не найкраща ситуація. Це підтвердила і секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради Антоніна Бабюк.

Вона побувала на інтерв'ю на телеканалі Чернівецький промінь. У програмі «Після новин» Бабюк висловила власну думку з приводу відсторонення Каспрука від посади та його подальших заяв.

Антоніна Бабюк Фото: скріншот

Секретар комітету міськради розповіла, що в черговий раз місто отримав можливість вийти з боргової ями комунальних підприємств. Бабюк зазначила, що після повторного звільнення Каспрука місто почало оживати – розпочалася робота по очищенню міста від сміття. Чиновниця зазначила, що зараз це пріоритет.

Після цього Антоніна Бабюк розповіла, що хай Олексій Каспрук піариться, як і всі політичні сили. Нехай він знайде інвесторів і меценатів і відремонтує хоча б одну вулицю в місті. Проте вона впевнена, що цього не буде, так як колишній мер Чернівців займається «політичної трескотней».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Таким терміном вона охарактеризувала його звинувачення на адресу виконкому, депутатів міськради та чиновників, крім нього самого. Вона розповіла, що Каспрук звинувачує навіть мешканців міста, що вони смітять і ламають лавочки. А журналісти винні в нехорошому піарі міста та мера.

«Йому потрібно щось говорити, чому нічого не зроблено, чому в цих 6 років, коли він був при владі, місто занепало. Але що б він не говорив, як би не знімав з себе відповідальність, роки правління Каспрука залишаться в історії Чернівців як занепад міста», - заявила Антоніна Бабюк

Бабюк зазначила, що за 6 років, поки Каспрук був при владі місто прийшло в занепад. Вона вважає, що Каспрук доклав до цього руку і безпосередньо несе відповідальність, щоб він не говорив і не писав. Бабюк зазначила, що потрібно період мерства Каспрука залишити в минулому і працювати над виправленням ситуації.

Нагадаємо, Знай писав, що Олексій Каспрук прокоментував відставку директора департаменту ЖКГ Бешлея.

Знай повідомляв, що колишнього мера Чернівців засікли на купівлю піар-статті за 80 тисяч.

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівцях мера відсторонили від посади, а він не приїхав передавати справи.