У Чернівцях патрульні прийшли на допомогу молодому чоловікові, який віз на власній машині дружину в пологовий будинок. Він попросив супроводити їх до лікарні, так як у жінки розпочалися пологи. Таке прохання була адресована до патрульним 26 липня. Повідомляє Патрульна поліція в Чернівецькій області.

Водій на автодорозі у напрямку до Чернівців звернувся за допомогою до патрульних, які перебували у вільному патрулюванні. Він розповів, що везе дружину в пологовий будинок і у неї вже почалися перейми. Тому чоловік попросив супроводити їх, щоб якнайшвидше дістатися до лікарні.

Правоохоронці з спецсиганалами проклали безпечний шлях до пологового будинку парі. Також вони допомогли жінці потрапити в лікарню з автомобіля.

Поліція супроводжувала автомобіль з майбутньою мамою до пологового Фото: скріншот

Варто нагадати, що нещодавно мер Києва побачив, як молоді люди розмальовують стіни будинків в Києві. Він зробив їм зауваження, а одного з активістів передав поліції. Проте напередодні стало відомо, що з'ясувалися нові подробиці і меру Кличко довелося вибачаться і навіть відкуповуватися від активістів. Він їм пообіцяв цистерну фарби за ту роботу, яку вони робили.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай повідомляв, що в Києві поліція розслідує вибух на Подолі. В історичному центрі міста пролунав хлопок, який не завдав шкоди спорудам і людям, але привернув увагу копів.

Нещодавно Знай передавав, що на Харківщині сталася трагедія, в якій загинули 4 працівника комунальної служби. Вони загинули через бажання врятувати свого колегу з колодязя. Всі загиблі виконували свої професійні обов'язки і намагалися відкрити стік води на очисному спорудженні. Одному зі співробітників стало погано під час роботи, йому намагалися допомогти решта троє. В результаті всі отруїлися парами аміаку.