На Буковині медики, волонтери та батьки борються за життя маленького Дениса Сидора. 6-річна дитина пережив уже кілька блоків хіміотерапії, опромінення та інші хворобливі і складні втручання, але нещодавно хвороба повернулась.

У Чернівцях рятують шестирічного українця Фото: скріншот

У Чернівцях рятують шестирічного українця Фото: скріншот

Дитина за свої 6 років пережив рецидив гострої лімфобластної лейкемії. Зараз рідні і дитина борються з другим рецидивом. Медики випробували всі доступні в Україні методи лікування цієї хвороби, але вона повернулася і залишилася лише надія на закордонні клініки, де хлопчику можуть пересадити кістковий мозок. Для порятунку Дениса необхідні 158 тисяч євро.

Варто відзначити, що в Україні щодня тисячі маленьких і дорослих громадян нашої країни, потребують допомоги. їх життя ставляться під питання страшними хворобами, які українські фахівці вилікувати не можуть, але беруться це зробити за кордоном. недосконалість законодавства України і погане оснащення створюють саме такі умови.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно Знай повідомляв, що маленький українець поборов рідкісне захворювання головного мозку, яке поставило під загрозу його життяю Блоагодаря волонтерської допомоги і засобів українців дитина зміг перемогти.

Знай писав, що молода львів'янка потребує допомоги і підтримки. Радість материнства затьмарив рак. Жінку нещодавно прооперували в Німеччині і видалили пухлину з головного мозку, але тепер їй потрібно дороге лікування. родина просить допомогти зібрати кошти.

Нагадаємо, Знай передавав, що маленький львів'янин вже три роки зі своїх 6 років провів у лікарнях. Він бореться за своє життя з раком і зараз, як ніколи йому необхідна підтримка українців.