У Чернівецькій області з'явився ще один круглий відмінник. Учень Сторожинецького ліцею здав ЗНО з хімії на максимально можливий бал. Про результати тестування з даного предмету розповіли в Департаменті освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

За офіційними результатами зовнішнього незалежного оцінювання знань з хімії 200 балів отримав випускник Сторожинецького ліцею Федорюк Ростислав. Вчителем хімії була Беленчук Олена Олексіївна.

ЗНО в Києві Фото: скріншот ілюстративний

Варто нагадати, що вже стали відомі результати тестування з математики, фізики, української мови та літератури. З цих предметів школярі у багатьох областях України отримали високі бали. Несподіваним сюрпризом стало для школярів Закарпаття преміювання в розмірі 100 тисяч гривень. Так в Мукачево школярі з відмінними результатами по ЗНО отримають від 20 до 100 тисяч гривень. Таку програму розпочали 2 роки тому і вона принесла успіхи.

Знай повідомляв, що школяр з Івано-Франківщини здав ЗНО на 795 з 800 можливих балів. Він отримав найвищі оцінки за 4 предметів. Люклян Олександр за час навчання в школі брав участь і перемагав у олімпіадах з фізики, астрофізики, астрономії, англійської, математики. Учень, який так багато призових місць взяв на олімпіадах з точних наук, здавав ЗНО з них: математику хлопець здав на 200, а фізику на 196. Крім цих дисциплін, учень отримав 200 балів з української мови і літератури та 199 балів з англійської мови.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області стали відомі імена випускників, які отримали 200 балів на ЗНО.