Після зняття з посади мера Чернівців Олексія Каспрука в місті почали вестися роботи з наведення порядку. Про зміни та нововведення розповів в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів ведучий Святослав Вишинський.

Він зазначив, що роботи по відновленню асфальтового покриття, за вивезення сміття почалися не самі по собі. До своїх обов'язків повернулися директор департаменту Володимир Бешлей та секретар міськради Василь Продан.

Вишинський розповів, що за останні кілька днів зруйновану вулицю Руську ремонтують і укладають новий асфальт. Незабаром там підуть пішоходи і поїде транспорт. Після цього планується завершити «ізоляцію» Гравитона і відремонтувати дороги, що зв'язують мікрорайон з основною частиною міста.

Ведучий зазначив, що якщо б так піарилися перед виборами та інші чиновники, Чернівці неможливо було б дізнатися вже через кілька років. Вишинський порахував, що Каспрук не зміг так попіаритися за всі шість років. Хоча це йому було по плечу, так як в його руках були всі кермо влади і навіть центральна влада в Києві була лояльна до нього.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто нагадати, Знай повідомляв, що секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради Антоніна Бабюк зазначила зрушення в очищенні міста від побутових відходів.

Знай писав, що колишній мер Чернівців Каспрук звинуватив колег у саботажі і зробив їх крайніми в тому безладді.

Нещодавно Знай передавав, що мер Чернівців замовив піар-інтерв'ю про себе і його зловили на розтратах.