У Чернівцях 29 липня згадали героя і українського захисника, який пішов на фронт після початку російської агресії. Він загинув 29 липня 2014 року під час виконання бойового завдання. Про це пише АСС.

У Чернівцях вшанували пам'ять героя Фото: АСС

Андрій Шершень народився 22 серпня 1981 року в селі Стара Жадова Старожинецкого району. Він дослужився до заступника командира групи 3-го окремого полку спеціального призначення. Загинув в складі розвідувальної групи під час виконання бойового завдання. Військові висунулися для порятунку екіпажу збитого бойовиками Су-25 під селом Латышево Шахтарського району Донецької області.

У Чернівцях вшанували пам'ять героя Фото: АСС

Разом з буковинцем Андрієм Шершнем загинули підполковник С. Лисенко, капітан Т. Карпа, капітан К. Андрієнко, старшина А. Глобенко, сержант А. Бузуляк, старший солдат Л. Панків, старший солдат Р. Рыкалов, старший солдат Я. Шимчик та старший солдат . Гришин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У Чернівцях вшанували пам'ять героя Фото: АСС

Після загибелі героя у нього залишився син і дружина. Шершня поховали в Кіровограді на Алеї слави.

Указом президента Андрій Шершень «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Рішенням виконкому Кіровоградської ради від 26 серпня 2014 нагороджений знаком «За заслуги 2 ступеня» (посмертно).

Нагадаємо, Знай повідомляв, що під Тернополем боєць ВСУ загинув від пострілу зброї.

Знай писав, що в Чернівцях згадали героя, який загинув на Донбасі.

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області попрощалися із загиблим захисником України.