У Чернівцях розгорається скандал через приміщення книжкового магазину «Українська книга». Будівля та приміщення в ньому представляють пам'яткою архітектури національного значення. Незважаючи на це в міськраді дозволили проводити ремонтні роботи.

З'ясувалося, що позов, який подали проти орендаря відкличуть. Про це повідомляє Суспильне з посиланням на коментар голови комісії Володимир Середюк. Він пояснив дії міської влади тим, що в 2010 році орендарю було надано дозвіл Міністерством культури та інформаційної політики на реконструкцію цього приміщення.

Відновлення робіт та підтвердила радник міського голови Тетяна Шепелько. На своїй сторінці у Facebook чиновниця написала, що у орендаря розв'язані руки та він може реконструювати приміщення під бар. Також вона заявила, що ці роботи дозволила комісія під керівництво Середюка, пославшись на документи 2010 року.

Українська книга перетвориться в бар Фото: скріншот

Нещодавно в приміщенні «Української книги» у центрі Чернівців розпочався ремонт і перебудова приміщення. Активісти домоглися дозволу на перевірку приміщення. Незадовго до цього громадська організація «Інститут розвитку міста Чернівці» опублікувала ескіз майбутнього інтер'єру приміщення «Української книги».

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Чернівцях збираються вирішити долю атракціонів у парку "Жовтневий", які вже кілька років стоять покинуті власником. Мерія і керівництво парку взялися за роботу.

Знай повідомляв, що у Чернівцях взялися за ремонт доріг і наведення порядку після звільнення мера Каспрука.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях вшанували пам'я військового, який загинув на Донбасі.