У Чернівцях агресивний чоловік побив жінку з собакою і хлопця, який за них заступився. Про це розповів місцевий житель Олександр Кузема на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Хлопець написав, що за адресою Бульвар Героїв Крут 14 чоловік без причини бив жінку, яка гуляла з собакою. Він не міг пройти повз і заступився за жінку, за що також був побитий агресивним чоловіком.

За його словами, поліцейські не поспішають затримувати нападника і намагаються "зам'яти справу". У зв'язку з цим Олександр просить максимального поширення інформації про цей інцидент з метою викликати реакцію у правоохоронців і покарати агресивного чоловіка.

"Цей мужик впевнений що йому за це нічого не буде. Якщо це побачать адвокати, буду радий допомозі! Ось фото. Собака нікого не кусав, ні на кого не гавкав. Чоловік просто побив ні за що." - написав Олександр Кузема.

Повідомлення Олександра Куземи, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До повідомлення він додав кілька знімків з місця події, на них можна побачити побиту жінку, у якої все обличчя в крові через розсічення, велику собаку чорного кольору без намордника, Олександра Кузему з синцем під оком і чоловіка досить великих розмірів який здійснив напад.

Фото з місця події: Facebook Олександр Кузема

У коментарях до публікації думки користувачів мережі розділилися. Деякі говорили, що жінка сама спровокувала чоловіка вигулюючи досить велику собаку без намордника, інші ж висловили думку, що якби собака представляла небезпеку, то постраждав би нападник чоловік.

"Як би той собака був агресивний то в крові була б не жінка, а той хто напав", "Собака без намордника. Винна у ситуації хазяйка собаки.", "Якщо б собака була агресивна, то як мінімум напала б на чоловіка під час драки..щоб захистити її. І повірьте від нього після такої собаки не було б нічого. Дивуюсь що собака без поводка для наших людей це жах,а побита жінка (яка різниця за що ) це норма", "Руки звичайно розпускати це кримінал. Але така собака повинна бути в наморднику !!!" - написали користувачі в коментарях.

Коментарі до повідомлення Олександра Куземи, скріншот: Facebook

Коментарі до повідомлення Олександра Куземи, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що у Львові двоє амбалів змусили дівчину розплакатися.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі запроторили за ґрати чоловіка що побив героя АТО.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі звір побив ногами беззахисну жінку.