Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня, і зараз почалася передвиборна гонка політичних сил. Вона активно обирають кандидатів на посади мерів міст та депутатів місцевих рад. Секретар чернівецької міськради Василь Продан розповів, хто буде балотуватися на посаду мера від партії «Рідне місто». Про це він розповів в ефірі програми «Впливовий АССпеск».

Василь Продан вважає, що кандидат повинен мати підтримку у жителів міста і бути здатним керувати містом. Він зазначив, що партія буде висувати кандидата найближчим часом і спиратися її члени будуть саме на ці два критерії.

«Коли ми підійдемо до висунення то будемо визначатися хто від «Рідного міста» буде балотуватися на посаду міського голови. Зазвичай це має бути людина, яка здатна це робити, і буде користуватися найбільшою підтримкою Чернівців на момент коли оголосять вибори міського голови або вибори в раду», - заявив Василь Продан.

Варто нагадати, що Верховний суд України відсторонив мера Чернівців від посади, залишивши в силі рішення суду першої інстанції. Епопея з відстороненням Каспрука від посади тяглася довго. Колишній мер восстановливался через суд на своїй посаді і ставив під сумнів правомірність рішення депутатів міськради. Однак Верховний суд розставив всі крапки над "і".

Знай писав, що в Чернівцях закипіла робота з наведення порядку в місті. зокрема, почали ремонтувати дороги.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівцях у мерії повернули чиновників, звільнених Каспруком і взялися за лопати. Місто очищається від сміття.