У Чернівцях починається боротьба за крісло мера. Особливо важлива ця боротьба зараз, так як жителі міста чекають змін після декількох років бездіяльності Олексія Каспрука. Нещодавно стало відомо, що секретар чернівецької міськради подав дві кандидатури на посаду заступника міського голови. Інформація про це з'явилася на сайті міської ради.

зокрема, на сайті ратуші з'явилися два проекти рішень, автором яких став Василь Продан. У відповідності з цими документами планує призначити на цю посаду заступника міського голови, депутата міськради від фракції Батьківщина Юрія Березі або громадського активіста колишнього депутата міськради Дмитра Сирмана. Перед цим кандидат Берега підтвердив свої наміри стати заступником міського голови.

Дмитро Сірман Фото: Чернівецький промінь

Варто відзначити, що Олексія Каспрука зняв з посади Верховний суд України зовсім недавно. Колишній міський голова довго чинив опір цьому рішенню і доводив, що рішення депутатів міськради було незаконним. Однак судді були іншої думки і повернули справу на додатковий розгляд до суду нижчої інстанції. Таким чином, Олексій Каспрук опинився знову звільненим з посади.

Після цього у Чернівцях розігрався скандал. Каспрук відмовився передавати справи секретарю міської ради Продану і не з'явився в мерію, щоб віддати ключі і печатки. Замість цього він надіслав свого підлеглого, який привіз ключі від сейфа, де лежали друку. В якості пояснення Каспрук передав, що у нього термінові зустрічі і він дуже зайнятий.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нещодавно з'явилася інформація про те, що мера Каспрука викрили спробу попіаритись на своєму звільненні. Його спіймали на замовлення інтерв'ю у всеукраїнському виданні, за яке він виклав не менш 80 тисяч гривень.