Міністерство охорони здоров`я розробило рекомендації для навчання в умовах епідемії коронавірусу.

Для школярів вводяться нові правила перебування у школах.

Уроки мають закінчуватися у різний час, аби зменшити контакти між учнями. Окрім шкільної форми, учням доведеться носити ще й захисні маски чи респіратори, проте на заняттях їх можна знімати.

Також радять не переходити у профільні кабінети та за можливістю проводити заняття на свіжому повітрі.

У туалетах повинні бути антисептики, жидке мило і паперові рушники.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У приміщенні школи мають бути контейнері для використаних масок та рукавичок.

Нагадаємо, Знай писав раніше, що у Тернополі 31 липня пройшов випускний. Пишний парад став ще однією можливістю для молодих людей показати себе, тому тут було багато вечірніх суконь, шикарних костюмів, але були і незвичайні образи, про які хочеться говорити. Одна з випускниць вирішила розірвати шаблони і бути собою, і це зіграло їй на руку. Про це пише 7 днів з посиланням на посаду користувачки соцмереж з Тернополя.

Дівчина вразила громадськість своїм фатальним чином. Вона вибрала для випускного параду і пройшла центральними вулицями міста у чорних джинсах із заклепками, масивних шузах, чорній футболці з яскравим принтом і чорної джинсової жилеткою. При цьому у неї не було пишної зачіски. Дівчина і тут пішла проти системи – підстриглася під машинку.

В коментарях до посту користувачі похвалили дівчину за сміливість, а також зазначили, що вона медалістка і закінчила навчання на відмінно. Також тернополяни відзначили, що потрібно більше людей, які не соромляться і не соромляться розірвати шаблони і показати себе, домогтися свого.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові прощаються з легендарним комбатом - повернувся з Донбасу героєм, але безжалісний рак знищив все

Також портал «Знай.uа» писав, що "Режим тиші" на Донбасі розірвали постріли з ворожого гранатомета — реакція ЗСУ "обеззброїла" окупантів

Також портал «Знай.uа» писав, що Ніцой показала, як комбат Червень допомагав їй виховувати українських дітей: "Хапалися за книжки..."

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw