«Полєтаєвський стрілок»: жителі двох багатоповерхівок у Чернівцях потерпають від постійних обстрілів. Невідомий посеред ночі цілиться у вікна квартир та припарковані автівки. Від небезпечної забавки постраждали вже десятки містян, які живуть на вулиці Полєтаєва.

Люди кажуть, що останні декілька місяців стрілець нагадує про себе дедалі частіше.

Майже на кожному вікні 5-ти поверхового будинки видніються отвори і тріщини. Достається також припаркованим авто.

Жителі будинків вже декілька років живуть у страху. Якщо раніше стрілець виходив на полювання тільки уночі, то останнім часом стрілає і вдень.

Люди написали вже десятки заяв до поліції. Однак щоразу справу припиняли, адже правоохоронці не бачили дій, які б підпадали під ознаки кримінального правопорушення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що на одній з турбаз Дніпропетровщини чоловіки відкрили вогонь по качках, які плавали в річці недалеко від пляжу.

Про це повідомила очевидиця події Наталія Кисельова на своїй сторінці у Фейсбук.

Жінка розповіла, що відпочиваючи на пляжі зі своїми дітьми вона стала свідком безвідповідальності людей зі зброєю.

У той час, коли на пляжі гуляли діти і плавали відпочиваючих на каяку, безстрашні мисливці вирішили роздобути у що б, то не стало дичину. Вони почали стрілянину по качках в безпосередній близькості до дітей та інших відпочиваючих.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Запоріжжі озвірілий тип розстріляв хлопця посеред вулиці - привіт, лихі 90-ті

Також портал «Знай.uа» писав, що У Запоріжжі розстріляли поліцейського

Також портал «Знай.uа» писав, що В Чорному морі українці разом з іноземцями відбили атаку та врятували 18 людей