Український оператор мобільного зв`язку "Інтернаціональні телекомунікації" ("Інтертелеком") у зв`язку з фінансовими проблемами з 1 вересня припинить надання послуг мобільного зв’язку у Львівській, Волинській, Тернопільській, Рівненській, Донецькій, Луганській, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях України.

Про це повідомила прес-служба компанії на своєму веб-сайті.

В "Інтертелекомі" повідомляє, що через неможливість сплатити вартість ліцензії для впровадження 4G-зв`язку, компанії довелось віддати свій радіочастотний ресурс іншим операторам.

"Ситуація з карантинними обмеженнями, що затягнулась, подальше поширення пандемії COVID-19, а також загальна економічна нестабільність у нашій країні та світі не дозволили нашій компанії реалізувати фінансові домовленості із зацікавленими інвесторами та зробити у встановлені терміни оплату вартості ліцензії на використання технології LTE", - йдеться у повідомленні.

Компанія зараз займається розробкою нової стратегії розвитку.

"Її основними елементами стане відмова від частини радіочастотного спектру, що використовується у теперішній час компанією, оптимізація своєї радіо- та транспортної мережі в низці регіонів, а також впровадження та активний розвиток додаткових інноваційних IT-сервісів", - говориться у повідомленні.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Xiaomi подали в суд, за жадібність доведеться платити

Також портал «Знай.uа» писав, що США оголосили війну китайським мобільним додаткам

Також портал «Знай.uа» писав, що Українські компанії придумали спосіб заробити мільйони на ЧАЕС: копи встигли першими

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще