6 серпня до реанімаційного відділення Путильської центральної районної лікарні госпіталізували 10-річного хлопчика з діагнозом укус змії. Про це повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хлопчик – житель села Чорногузи Вижницького району. Разом із дорослими дитина відпочивала на горі Томнатик на Путильщині. Під час відпочинку він не помітив, як наступив у траві на плазуна. У відповідь змія вкусила його за гомілку.

Потерпілого госпіталізували до лікарні, де, на даний час, він й перебуває.

Нагадаемо, що змія плавала зовсім недалеко від берега, і сталося це в курортному селищі Прімпосад. Відпочиваючі припустили, що це може бути просто водяний вуж.

Вони водяться практично по всьому узбережжю Азовського моря, і харчуються ослабленою рибою, тобто, яка вже Нездорова. При цьому, варто відзначити, що вони абсолютно не агресивні, і дізнатися їх можна по шаховому малюнку і яскравою нижній частині тіла.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вчені розповідають, що навіть у разі небезпеки водяні вужі не нападають, а пірнають під воду і спливають або прикидаються мертвими. На суші вже може зайняти оборонну позицію, але нападати на людину не стане. Мешкає водяний уж в лиманах, на Азовському морі і Каховському водосховищі.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що 207-кілограмова жінка блискавично скинула 72 кіло задля виживання: "Тепер я можу ходити"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем: "Він просто п'яний"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях провели унікальні операції на мозку, малюки народилися заново: "Мамочко, я здоровий!"