У Чернівцях літня жінка, яка очікувала автобус на зупинці громадського транспорту, втратила ногу через автомобіль, який скоїв на неї наїзд. Про це розповіли у місцевій поліції.

Зазначається, що автопригода сталася сьогодні вранці, 8 серпня. За кермом автомобіля марки «Volkswagen Passat» перебував 24-річний місцевий мешканець. У якийсь момент він втратив керування машиною через технічну несправність і скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту.

На зупинці саме перебувала 61-річна жінка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалій жінці відірвало гомілку, зазначають у поліції Чернівецької області.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Понівечену пенсіонерку госпіталізували до найближчої лікарні для надання першої допомоги, про стан її здоров’я поки нічого не відомо.

Крім того, у самого автомобіля через сильний удар відвалилися колеса і відлетилі у сторону від місця події.

Водієві, який скоїв наїзд на жінку, мають повідомити про підозру у порушенні правил дорожнього руху та експлуатації транспортного засобу.

Нагадаємо, під Києвом сталася аварія, в результаті якої загинула як мінімум одна людина. Дорожньо-транспортна пригода сталося неподалік від Обухівки, біля автозаправки мережі WOG.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі на зебрі збили даму з двома собачками – крики, швидка і відчайдушний гавкіт.

Також портал Знай.uа писав, що у Криму водій Mercedes Sprinter заснув за кермом - загинули 9 людей.