На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Воробкевича у Чернівцях трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими (за матеріалами ВК ГУНП у Чернівецькій області).

На місце події, для з’ясування всіх обставин аварії, одразу виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції.

Поліцейські встановили, що 16-річний водій автомобіля «Acura MDX», здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з легковиком «Audi», яким керував 34-річний чернівчанин.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Внаслідок ДТП травмувалися обидва водії та пасажирка автомобіля «Audi».

Лікарі доставили потерпілих до медичного закладу для огляду та надання допомоги.

Нагадаємо, у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП - автомобіль Daewoo вдарив Skoda, після чого влетів у відбійник і перекинувся на дах. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що ДТП сталася в неділю, 9 липня. О 17:32 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, на Полтавському шосе в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталася ДТП за участю двох автомобілів.

Як повідомили в поліції, легковий автомобіль Daewoo Lanos рухався по шосе в бік міста, як раптом не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу руху. Там він зачепив автомобіль Skoda, після чого врізався у відбійник і перекинувся на дах.

Відомо, що в Daewoo на момент події перебувало 4 людини – деякі з них в ході зіткнення вилетіли з машини, а хлопчик 2019 року народження загинув на місці від отриманих травм. Водія та пасажира легковика доставили до обласної лікарні ім. Мечникова у важкому стані. Ще один пасажир був госпіталізований у міську лікарню №6.

В автомобілі Skoda перебувало троє людей - водій від госпіталізації відмовився, а жінку з дитиною доставили в обласну дитячу лікарню на Космічній. Про їх стан інформації немає.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що У страшній аварії на Франківщині загинула дитина - не розминулися автобус та легковик

Також портал " Знай.ua" писав Три трупи, шість постраждалих: шокуюче ДТП під Києвом

Також портал " Знай.ua" писав, що Україні загрожує другий Бейрут? У порту під Одесою зберігається небезпечний вантаж