Медсестрам та санітаркам Путильської районної лікарні не виплатили 300% до зарплати за роботу з інфікованими у червні. Через це в районній поліції розпочали розслідування, а облдержадміністрація перевірить медзаклад.

У червні в Путильській районній лікарні госпіталізували 46 інфікованих пацієнтів — найбільше від початку епідемії. Втім за цей місяць медсестри та санітарки не отримали повні "ковідні" надбавки до зарплати.

Про це у коментарі Суспільному сказала завідувачка інфекційного відділення Олена Гаврилюк.

За її словами, їм виплатили 100-200% до зарплати, через це звернулись в поліцію.

За "ковідні" пакети від НСЗУ передусім закупили засоби захисту для медиків та ліки пацієнтам, з решти – виплатили працівникам, сказав виконувач обов’язків головного лікаря медзакладу Климентій Михайлюк.

Як пояснює директор обласного департаменту охорони здоров'я Олег Чорний, згідно з постановою уряду, медзаклад може виплачувати працівникам до 300% надбавки, втім остаточне рішення про розмір премії приймає головний лікар. Водночас в облдержадміністрації створили робочу групу, яка перевірить лікарню.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Держава заплатить родині запорізького лікаря, який помер від китайського вірусу - "Це теж виробництво"

Також портал " Знай.ua" писав, що Фанат Путіна Буйнов серйозно здав після операції - мінус десять кіло: "Овочі, блін"

Також портал " Знай.ua" писав, що В Україні різко скоротили кількість ПЛР-тестів: у МОЗ пояснили, що відбувається

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще