13 серпня до реанімаційного відділення Путильської центральної районної лікарні госпіталізували 56-річного жителя села Мариничі Путильського району.

Чоловіка вкусила змія. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області.

Інцидент стався під час збирання сіна в полі. Плазун вкусив буковинця за ногу.

Чоловіка госпіталізували до лікарні. У лікарні постраждалому надали необхідну медичну допомогу. Стан потерпілого задовільний.

Нагадаємо, що у Дніпрі біля житлового будинку помітили змію. Про це розповіли на порталі ДСНС Дніпропетровської області.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Повідомляється, що 10 серпня о 10:21, в службу порятунку "101" надійшло повідомлення, що поблизу п'ятиповерхового житлового будинку по вулиці Боброва, в Центральному районі Дніпра, була помічена змія довжиною близько 1 метра.

За вказаною адресою вирушили співробітники аварійно-рятувального підрозділу спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце події рятувальники провели огляд території біля будинку і виявили змію. Потім, за допомогою спеціального інструменту вони зловили земноводне і помістили його в спеціальний контейнер. Пізніше змію вивезли за межі міста і випустили на природу.

У роботах з вилову змії брали участь 4 людини особистісного складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС Дніпропетровської області.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Надання першої допомоги при укусах повзучих тварюк — головне вижити

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем: "Він просто п'яний"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях провели унікальні операції на мозку, малюки народилися заново: "Мамочко, я здоровий!"