Вчора, 13 серпня, вночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Чернівців про пожежу в квартирі будинку по вулиці Головній. Рятувальники виявили, під час ліквідації наслідків пожежі, труп 56-річного власника квартири. Правоохоронці побачили на тілі померлого тілесні ушкодження, що можуть свідчити про насильницьку смерть.

За вказаною адресою прибули керівництво Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, слідчо-оперативні групи ГУНП та Чернівецького відділу поліції.

Наслідки пожежі, фото Нацполіція

Поліцейські, разом з судово-медичним експертом, оглянули тіло загиблого і помітили синці та садна, які можуть свідчити про насильницьку смерть потерпілого.

Правоохоронці здійснили огляд місця події і опитали свідків та очевидців.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Слідчі Чернівецького відділу поліції за фактом смерті чоловіка внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З місця події вилучили речові докази для проведення необхідних криміналістичних експертиз.

З попередніх висновків, займання виникло приблизно опівночі. Вогонь знищив деякі речі домашнього вжитку, але не встиг розповсюдитись на велику площу.

Для встановлення причин смерті тіло померлого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Наразі проводиться досудове розслідування. Поліцейські відпрацьовують декілька версій загибелі потерпілого.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині дворічний малюк підняв на вуха копів і односельців - "Пішов гуляти в ліс"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині затримали неадекватів, які влаштували "дикий Захід" на АЗС - в одній руці пляшка, в іншій - пістолет

Також портал «Знай.uа» писав, що У Дніпрі злодії влаштували маскарад для копів - ті винесли "модний вирок"