17 серпня, у Чернівецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили у 172 людей, тоді як лабораторний центр опрацював 476 зразків. 63 людей одужала від COVID-19.

"Якщо ми хочемо, щоби діти ходили в садочок, а школи працювали, то мусимо взяти під контроль наростання хвилі COVID-19. Якщо не зуміємо зробити цього - повернемося до жорстких карантинних обмежень", - пише очільник Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook.

За даними Чернівецької ОДА, в області зафіксували ще один летальний випадок серед пацієнтів із підтвердженим COVID-19: померла 75-річна мешканка Глибоцького району, яка також хворіла на лейкоз. Її госпіталізували у важкому стані до реанімаційного відділення.

Станом на 17 серпня у буковинських лікарнях перебувають 443 людини. У 278 пацієнтів підтвердили коронавірус. Стан 38 хворих медики оцінюють як важкий. "З них у реанімаціях - 31, на апаратах штучної вентиляції легень - 0", - розповіли в облдержадміністрації.

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 7 954 людини. Серед них 239 пацієнтів померли від ускладнень захворювання, побороли хворобу 5 607.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чернівці та Глибоцький район потрапили до "помаранчевої" карантинної зони, тоді як Кіцманський район вирішили залишити "червоним".

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Прикарпатті не послаблюватимуть карантин - заважає лише один показник

Також портал «Знай.uа» писав Карантин відміняється? ВООЗ закликала світ більше не запроваджувати обмеження

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові помер чоловік з пересадженою підшлунковою - не прижилося