Унікальну операцію з видалення пухлини нирки провели в онкологічному центрі.

Аби після операції буковинець зміг якнайшвидше відновитися, у онкологічному центрі застосовують також сучасний наркоз.

У буковинському онкологічному центрі двом пацієнтам видалили пухлини нирок методом лапароскопії. Хірургічне втручання особливе тим, що є мінімально травматичним для хворих.

Такі унікальні операції лікарі провели на пару із колегою зі Львова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, новонародженій українці необхідна допомога в перемозі над страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька Алінка народилася з вродженою ретинопатією, яка встигла розвинутися до великих розмірів.

Для того, щоб врятувати зір дівчинки, їй терміново необхідна операція. Вартість витратних матеріалів для даної операції становить 15 тисяч гривень.

На жаль, сім'я дівчинки не в змозі зібрати таку суму в короткі терміни своїми силами, тому в організації звернулися до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Ужгородці побігли заради порятунку хворого на рак дворічного Давидика: "Роби добро, Бро"

Також портал «Знай.uа» писав Карантин відміняється? ВООЗ закликала світ більше не запроваджувати обмеження

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові помер чоловік з пересадженою підшлунковою - не прижилося