На Буковині згоріло 7 гектарів сухої трави. Пожежі у двох випадках виникли через необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Про це повідомляє Чернівецький промінь.

18 серпня у місті Сокиряни виникла пожежа. На відкритій території загорілася суха трава, площею 2 га. Полум’я помітили перехожі та зателефонували на спецлінію 101. На місце події прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини міста Сокиряни та ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття.
У селі Горішні Шерівці Заставнівського району теж горіла суха трава і чагарники на відкритій території. Площа пожежі склала 5 га. На місце події направили вогнеборців з міст Заставна та Чернівці, котрі ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі згоріла суха трава та чагарники.

Причинами пожеж у обох випадках стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Пожежа може охопити все поле навіть від одного-єдиного сірника. Як зазначають у ДСНС, основними причинами виникнення пожеж на полях є необережне поводження з вогнем, умисне випалювання, а також порушення правил експлуатації машин.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Незаконні рубки лісів продовжують трагедію Карпат - Андрій Мальований закликав до відповідальності

Також портал «Знай.uа» писав, що АМКУ оштрафувало Укрзалізницю на 18,2 млн гривень через рішення Директора департаменту комерційної роботи Укрзалізниця Андрія Мірошнікова

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Європарламент оголосив Лукашенка персоною нон-грата: "Вибори не були ні вільними, ні справедливими"