Зазвичай діти мріють побувати у столиці і щоб літні канікули тривали довше. Катя мріє швидше поїхати з Києва додому на Кіровоградщину і повернутися до школи. А все з-за того, що дівчинка весь минулий рік дівчинка лікувалася в Охматдиті намагаючись побороти рак і пропустила цілий восьмий клас.

Про тяжку долю юної українки розповіли у группі "Таблеточки" у соцмережі Фейсбук.

Катеринка хворіє з восьми років. А рак атакує дитину вже вдруге.

"Замість пригод і дитинства у неї була лікарняня палата, біль і друга ТКМ.Катя хворіє з восьми років. Рак атакує її вже вдруге. Але подивіться на Катю та її маму Юлію – як вони борються!Катя читає Гаррі Поттера і малює, мама всміхається і підбадьорює доньку попри багаторічну тривогу і втому",- розповіли про школярку волонтери.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Допомагають їм в цій боротьбі тато з сестричкою, лікарі та небайдужі люди.

Зазвичай діти мріють побувати у столиці і щоб літні канікули тривали довше. Катя мріє швидше поїхати з Києва додому на...

Geplaatst door Таблеточки op Vrijdag 14 augustus 2020

Якщо ви бажаєте допомогти Каті, то це можна зробити тут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленька лялечка страждає від страшного свербіння, розчісує шкіру до крові - "Врятуйте Ірочку"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У маленького янголятка пухне голова, потрібна термінова операція - "Врятуйте Кірочку"

Також «Знай.uа» писав, що Маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку: "Врятуйте Аріночку"