На Буковині, поблизу села Шипинці, сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула молода жінка. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, аварія трапилася сьогодні, 22 серпня, пізно вночі. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Кіцманського відділу поліції, співробітникам якої вдалося встановити, що 36-річний водій автомобіля марки Toyota Avensis перевищив допустиму швидкість руху та зіткнувся на дорозі із диким кабаном, який несподівано вибіг на проїжджу частину.

Після зіткнення із твариною автомобіль відкинуло з дороги, після чого він зіткнувся із деревом на узбіччі.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

В аварії сильно постраждав водій транспортного засобу – він отримав забій грудної клітки та струс головного мозку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Його супутниця, яка перебувала на пасажирському сидінні, внаслідок аварії не вижила – отримані нею травми виявилися несумісними із життям.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини трагічної події та вирішують питання про порушення справи за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що напівголий киянин влаштував догонялки з патрульною поліцією.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Голосіївському районі лось потрапив під колеса автомобіля Daewoo.

Також Знай.uа писав, що у селі Софіївська Борщагівка чоловік покінчив життя самогубством на робочому місці.

Крім того, страшна ДТП під Києвом забрала життя доблесного копа - маленькій принцесі рости без батька.