Дитині з інвалідністю комісія з інвалідності при Чернівецькій міській дитячій поліклініці відмовилася присвоїти підгрупу а (важка форма), яку раніше забрали.

Журналістка Оксана Драчковська розповіла про це у Facebook. Діагноз хлопчика, за її словами – спінальна м'язова атрофія – був підтверджений в результаті обстежень. Проте В комісії вважають, що для присвоєння даної підгрупи немає підстав.

"Ні, я вам більше скажу, у нас вже була ця Підгрупа, а тепер її у нас забрали. Одужав хлопчик, так? Ви, напевно, чули, що в Україні за отримання інвалідності, а особливо "важких" груп, треба платити. Так ось знайте: це правда. Шість років тому ми заплатили за підгрупу а зламаною ногою Назарчика. Тому що нашим лікарям було мало результатів обстежень і висновків, привезених з двох київських інститутів-нейрохірургії та ортопедії", – розповіла Драчковская.

За словами журналістки, щоб підтвердити діагноз СМА, дитині призначили "купу нових безглуздих досліджень".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"І тоді при спробі зробити дитині рентген тазостегнових суглобів лаборантка рентгенкабінету зламала йому стегно. Що треба зламати тепер, щоб отримати підгрупу?"- з обуренням пише Драчковська.

Раніше портал "Знай.ua" писав 5 годин возили на швидкій - на Тернопільщині пацієнта з пневмонією відмовлялися приймати в лікарні

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський відповів на страхи українців про кондиціонери: "джерелом бактерій може стати..."

Також портал "Знай.ua" писав, що COVID-19 діє вибірково: дослідники з'ясували, які органи уражаються при зараженні