Аліса Грищенко, лікар з Чернівців, повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, що вдруге інфікувалася коронавірусом.

Аліса Грищенко, лікар з Чернівців, фото з фейсбук
Аліса Грищенко, лікар з Чернівців, фото з фейсбук

У дівчини різко підвищилася температура, почався кашель, вона перестала відчувати запахи.

"Ні для кого не секрет, що в Україні друга хвиля COVID-19. А ті, хто вже захворів? Я наївна думка, що блискавка не потрапляє двічі... потрапляє....",- пише Грищенко.

Аліса пише, що вже перехворіла-19 трохи більше двох місяців тому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Так, я лікар і вдруге хворію... Симптоми коронавірусу мене вже не дивують, знову різко підвищилася температура, кашель, знову повна втрата запаху. Просто не віриться, що таке можливо?!",- розповідає Аліса.

Дівчина, каже, що цього разу ще страшніше і важче, хвороба серйозна і непередбачувана.

"Китай повністю переміг коронавірус, невже Україна не може? Невже так складно підкоритися масковому режиму, гігієні та дистанції! Ви ж наражаєте на небезпеку себе, своїх рідних і лікарів!

Люди, а тим більше вже перехворілі медики - бережіть себе, будь ласка, особливо на викликах....",- звернулася до всіх українців Грищенко.

Дівчина отримала багато відгуків на свій пост: і слова підтримки, і заперечення вірусу.

"Мета мого посту - попередити інших від повторного зараження. Шановні колеги, будьте уважні, особливо на "нековідних" викликах", - відповідає Аліса Грищенко.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Китайський вірус забрав життя відомого львівського лікаря - зцілював душі і повертав надію

Також портал "Знай.ua" писав, що Вчителі закатували батьків протизаконними карантинними вимогами: "Який ще документ треба?"

Також портал "Знай.ua" писав Медики нарешті визначилися, чи потрібні дітям маски - батьки будуть засмучені