Документи про необхідність вивчити питання реорганізації шкіл з низькою наповнюваністю, зокрема шкіл №10, 13, 17. виставив користувач Ігор Спінов у спільноті "Стопхам Буковини".

"У Чернівцях, як і в минулих роках, наявні заклади з низькою наповнюваністю класів, що впливає на забезпеченість освітньою субвенцією. Внаслідок формування неефективної мережі шкіл виникає дефіцит освітньої субвенції, який потребує покриття за рахунок власних доходів міського бюджету", - йдеться у документі фінуправління.

Враховуючи відсутність вільного фінансового ресурсу, фінуправління міської ради дало завдання управлінню освіти до початку навчального року вжити дієвих заходів, зокрема вивчити питання реорганізації шкіл з низькою наповнюваністю. Це школи №10, 13, 17.

Також не відкривати 10 клас в ЗОШ №10 з наповнюваністю 13 учнів. І запропонувати їм навчатися у 10-му класі гімназії №6.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 українським школярам доведеться вчитися по-новому. Однак як саме — залишається доволі невизначеним. Школи дають батькам суперечливі рекомендації і вимоги, і розібратися в них не так просто.

Дискусія щодо вимог однієї з українських шкіл відбулась у популярній Facebook-спільноті "Батьки SOS".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Скажіть, який треба документ щоб вчителі перестали через Вайбер батькам висувати дурнуваті вимоги про перчатки і маски на уроках для учнів і зобов’язувати батьків це купувати?

Треба висічену заповідь на каменюці з гори принести з написом - не бреши про маски ближньому своєму, може треба кров’ю на папері написати АстАнАвітесь, може треба наказ МОН - перестаньте вимагати те, що не треба вимагати чи закон треба «про заборону вимагати маски та перчатки з учнів закладів загальної середньоі освіти»?

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Франківську вчителів будуть "шмонати" на китайський вірус: "Аналізи на стіл, і на урок"

Також портал «Знай.uа» писав, що Рідна школа Кузьми Скрябіна під Львовом перетворилася на другий дім легендарного співака: "Пам'ятаємо, любимо"

Також портал «Знай.uа» писав Не короною єдиною: в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову