Заступник Чернівецького міського голови Дмитро Сірман заявив, що у місті призупинили роботу громадського транспорту та закрили на карантин дитячі садочки у зв’язку з епідеміологічною ситуацією.

Про це інформує “Укрінформ”. Відповідне рішення було прийнято на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

"На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р., рішення позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 21.08.2020 р. у зв'язку із встановлення у Чернівцях "червоної зони"... призупинити діяльність закладів дошкільної освіти, дошкільних підрозділів НВК комунальної форми власності Чернівецької міської ради з 24 серпня до 07 вересня 2020 року", - йдеться у наказі управління освіти міськради.

Водночас, переважна більшість закладів громадського харчування у Чернівцях працюють у звичному режимі, а на продуктових ринках не дотримуються протиепідемічних заходів. У звичному режимі працюють і перукарні.

На правоохоронців разом із працівниками Нацгвардії, Держпродспоживслужби поклали зобов'язання контролювати виконання рішення державної комісії з питань ТЕБ та НС. І з 24 серпня на порушників карантину складатимуть відповідні протоколи та будуть застосовувати штрафні санкції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Молода Лікарка з Чернівців підчепила Китайський вірус вдруге: "Не думала, що таке можливо"

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Закарпатці забили на карантин і заполонили ринки: "Чхають на продукти, без масок і совісті"

Також портал "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут захворіла на Covid-19 - як почувається зірка