У Чернівцях повстали проти "червоних" карантинних обмежень.

Як повідомляє журналіст PavlovskyNEWS, біля міської ради Чернівців проходить протест підприємців, працівників ТРЦ, салонів краси. Вони вимагають скасувати обмеження, щоб їх робота тривала.

Люди тримають в руках плакати: "Хто буде оплачувати наші рахунки?", "Ми не раби!", "Ми та інші".

З 24 серпня 14 адміністративних територіальних одиниць віднесено до "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки.

Заступник Чернівецького міського голови Дмитро Сірман заявив, що в місті 24 серпня призупинили роботу громадського транспорту і закрили на карантин дитячі садки у зв'язку з епідеміологічною ситуацією.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відповідне рішення було прийнято на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

"На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р., Рішення позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 21.08.2020 р. у зв'язку з установленням у Чернівцях "червоної зони"... призупинити діяльність закладів дошкільної освіти, дошкільних підрозділів НВК комунальної форми власності Чернівецької міської ради з 24 серпня до 07 Вересня 2020 року", - йдеться в наказі управління освіти міськради.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Тернополянам заборонили робити операції і їсти вечорами

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут захворіла Covid-19 - як почувається зірка

Також портал "Знай.ua" писав, що Молода Лікарка з Чернівців підчепила Китайський вірус вдруге: "Не думала, що таке можливо"