У вівторок, вранці, місцяни прийшли під стіни мерії Чернівців на мітинг проти посилення карантинних обмежень. Повідомляє ТСН.

Близько тисячі підприємців, рестораторів, працівників ТРЦ, магазинів, салонів краси вийшли мітингувати проти "червоних" карантинних обмежень під будівлю міської ради.

Від 24-го серпня місто потрапило у так звану "червону зону"- там більше не зупиняються потяги, в місті припинили рух тролейбуси та маршрутки. Напередодні люди заполонили ринки та крамниці, запасаючись харчами на випадок тотального закриття.

Депутати зібрались вирішувати, які ще обмеження необхідно запровадити, і вже з самого зранку побачили обурення містян. Люди, які прийшли до мерії, вимагали з плакатами та гучномовцями не посилювати карантину.

Мітинг під мерією Чернівців, скріншот

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Депутати, під натиском мітингуючих, постановили, що маршрутки ходитимуть, але тільки з сидячими пасажирами. Із дотриманням карантинних обмежень будуть також працювати ринки та кав'ярні. В Чернівцях навіть дитсадочки не зачинять, а першого вересня діти підуть до школи.

Нагадаємо, з 24 серпня 14 адміністративних територіальних одиниць віднесено до "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут захворіла Covid-19 - як почувається зірка

Також портал "Знай.ua" писав, що Молода Лікарка з Чернівців підчепила Китайський вірус вдруге: "Не думала, що таке можливо"