За минулу добу в Чернівецькій області зафіксовано 170 нових випадків коронавірусної хвороби, одужали 44 раніше хворих.

За добу загинули п'ятеро людей, хворих на важку пневмонію.

"За минулу добу в Чернівецькій області зафіксовано п'ять летальних випадків. У всіх померлих були важкі двосторонні пневмонії", - йдеться в повідомленні ОДА.

За даними ОДА, помер "чоловік 1944 р. н., громадянин Італії. Коронавірус у нього підтверджений. Хворів також на кардіосклероз, серцеву недостатність і цукровий діабет".

Останній тиждень іноземець був підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Помер в обласній лікарні.

Загальна кількість інфікованих в області від першого встановленого випадку становить 9541 осіб. Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу - 266.

В Україні вже понад 108 тис.випадків-19. За минулу добу в Україні заразилися коронавірусом 1670 осіб (днем раніше - 1658).

Нагадаємо, що з 24-го серпня Чернівці потрапив у так звану "червону зону" - там більше не зупиняються потяги, у місті припинили рух тролейбуси та маршрутки.

Але 25 серпня депутати, під тиском мітингувальників під мерією чернівчан, постановили, що маршрутки будуть ходити, але тільки з сидячими пасажирами. З дотриманням карантинних обмежень будуть також працювати ринки і кав'ярні. В Чернівцях навіть дитсадки не закриють, а першого вересня діти підуть до школи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут захворіла Covid-19 - як почувається зірка

Також портал "Знай.ua" писав, що Хворий на Covid-19 Тимошенко стало гірше, підключили до апарату: лікарі розповіли правду про стан політика