"Сніданок з 1+1" показав історію лікарки Чернівецької обласної лікарні Наталії Костіної, якій першій в Україні довелося зустрітися з коронавірусною інфекцією.

Лікар Чернівецької обласної лікарні Наталія Костіна, скріншот

Для цього ведучий Єгор Гордєєв поїхав до Чернівців і особисто розпитав її про боротьбу за життя і здоров'я пацієнтів.

"Потрапив у концентрат іншої реальності: фізичні та психологічні обмеження, оголені страхи та паніка людей навкруги, особливий режим 24 години на добу, 7 днів на тиждень і взагалі невідомо – хто, що і як далі", - описані враження від атмосфери біля лікарні в дописі під відео.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гордєєв зустрівся із лікаркою біля приймального покою інфекційного відділення і запитав, чи досі буває страшно.

"Нормальна людина відчуває страх, це норма. Взагалі, страшно буває. Не заразитися, а втратити хворого. На жаль, втрати були, це дуже неприємно", - каже лікарка.

У пік захворювання у квітні, коли перехворіли чимало колег лікарки, Наталя працювала фактично цілодобово три тижні поспіль. Вона і сама перехворіла а дітей відправила до батьків.

До лікарні, під час розмови, привезли жінку з підозрою на коронавірус, яка ледь стояла на ногах через сильне ураження легень внаслідок самолікування.

"А з дня на день тут чекають гостей із буковинських весіль. Гуляють у регіоні, як гуляли: гучно, всім селом, чоловік по 200-300", - коментує Єгор Гордєєв.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Садовий зізнався, скільки чиновників Львівської міської ради захворіли на COVID-19

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Також портал "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут захворіла Covid-19 - як почувається зірка