У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича заборонили відвідування навчальних корпусів та коледжу студентами на період віднесення Чернівців до "червоної" зони карантину.

Про це йдеться у відповідному наказі ректора Чернівецького національного університету Романа Петришина, який опублікували на Facebook-сторінці.

Згідно з документом, з 1 вересня 2020 року студентам заборонено відвідувати навчальні корпуси університету та коледжу.

Наказ передбачає, що навчальні заняття з 1 вересня 2020 року будуть проводитись у дистанційній формі згідно із затвердженим розкладом на осінній семестр 2020-2021 навчального року.

У районах Чернівецької області, які потрапили до червоної зони карантину, навчання буде дистанційним, незважаючи на рішення органів місцевого самоврядування. Водночас у всіх інших зонах карантину навчання буде очним.

Чернівці та Заставнівський, Кіцманський, Вижницький, Глибоцький та Новоселицький райони Чернівецької області увійшли до "червоної" карантинної зони, де діють посилені обмеження щодо роботи закладів торгівлі, громадського харчування, освіти і громадського транспорту.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Чернівчан охоронятиме Муніципальна поліція як у Львові

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Під Чернівцями коронавірус пробрався до психоневрологічного інтернату - закрили і нікого не пускають

Також портал "Знай.ua" писав, що У школах Львівщини запровадять "плаваючий" графік, дітям доведеться несолодко