15-річна Анна Лук‘янова з смт Красноїльськ, що на Сторожинеччині потребує допомоги. У маленької буковинки діагностували рак кісток 4 стадії. Дівчинку приймають на лікування в Барселону Hospital Sant Joan de Déu.

Для лікування потрібна сума в розмірі 232.574 тисяч євро. Рідні просять всіх не байдужих допомогти зібрати кошти на лікування.

Реквізити: грн 4149439046857524
Реквізити:€євро4149499145659536
Реквізити: долари 4149499145658546

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Жорсткий карантин в Україні: слуга народу сказав, чого чекати найближчим часом Жорсткого карантину в Україні більше не буде, тому всі, хто цього боїться, можуть зітхнути із полегшенням. Про це в ефірі каналу "Україна 24" сказав очільник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За його словами, якщо трапиться друга хвиля коронавірусу, влада не буде йти за сценарієм повної зупинки економіки.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Калушанин на відпочинку став "супергероєм" для потопаючого малюка - рахунок йшов на секунди Житель Калуша врятував потопаючих дітей під час відпочинку. Калушанин Віктор Павлів виїхав на Тернопільщину з родиною, щоб відпочити біля річки. Коли сім'я почала шукати місце, де розташувати речі, Віктор почув, як дитина кличе на допомогу і кричить, що тоне. Віктор відреагував відразу ж. Спершу він пробіг уздовж берега, а потім стрибнув у річку і поплив до потопаючого хлопчика.

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернополянин раптово помер за кермом на очах у дружини - "Зранку скаржився…" У Тернополі чоловік помер за кермом власного автомобіля. Поруч із загиблим на момент трагедії перебувала його дружина, яка викликала швидку допомогу. На жаль, прибулій медичній бригаді залишалося лише констатувати факт смерті чоловіка.