Кандидатом на посаду міського голови Чернівців від політичної партії "Слуга народу" буде Віталій Другановський.

Вчора, 31 серпня, кандидатів у мери обласних центрів України оголосили на позачерговому з’їзді "Слуг народу" в Києві.

На початку урочистого з’їзду ведучий заходу запросив до сцени кандидатів у міські голови усіх обласних центрів України.

"Кандидат на посаду міського голови Чернівців Віталій Другановський", – оголосив ведучий.

Віталій Другановський – приватний підприємець, колишній посадовець податкової служби в Чернівцях. Напередодні президентських виборів 2019 року Віталій очолив Чернівецький обласний осередок політичної партії "Слуга народу".

Віталій Другановський народився 13 серпня 1974 року в Чернівцях. Навчався у Придністровському державному університеті ім. Шевченка (Молдова, м. Тирасполь) та приватному вищому навчальному закладі "Буковинський університет" (м. Чернівці, Україна).

У період з 1997 по 2007 року працював на різних посадах в управлінні податкової міліції Державної податкової адміністрації в Чернівецькій області. Коли звільнився з податкових органів, очоливши підприємство "Ретро Люкс". У центрі Чернівців Другановський володів китайським рестораном "Пекін".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наприкінці 2018 року Віталій Другановського очолив Чернівецьку обласну організацію політичної партії "Слуга народу".

З Володимиром Зеленським, за словами Другановського, він знайомий з 2018 року. Вони познайомилися в Туреччині на фестивалі "Весело", де зірки цього заходу у неформальній обстановці спілкуються з відвідувачами.

"Під час однієї вечері в мене була можливість приєднатися до їхньої компанії. Серед них був і Володимир (Зеленський). Мене представили йому, як людину з Чернівців", - розповів Віталій Другановський.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Зеленський мріє посадити в крісло Садового військового лікаря Тараса Кльофу - що відомо про політика в білому халаті

Також портал «Знай.uа» писав, що Наша мета – професійна команда, а не спортивний інтерес у виборах – Артем Культенко

Також портал «Знай.uа» писав, що Зеленський сховався від дніпрян за спинами охоронців - боявся запитань