Правоохоронці довели причетність жителя Чернівецької області до зґвалтувань неповнолітніх дівчат з порушеннями інтелектуального розвитку.

Як повідомляє Нацполиция Чернівецької області, мешканка міста Герца заявила, що невідомий чоловік зґвалтував її неповнолітню доньку та заволодів мобільним телефоном.

Потерпіла описала зовнішній вигляд кривдника та розповіла обставини події. Співробітники сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернівецькій області за описом неповнолітньої встановили чоловіка, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців.

32-річний чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабежів. А в 2016 році він зґвалтував неповнолітню і заволодів її ювелірними прикрасами.

Зловмисник діяв за однією схемою: знайомився в соцмережах з неповнолітніми дівчатами, які мали порушення розумового розвитку, і входив до них в довіру. Чоловік призначав побачення, використовував безпорадний стан, вступав у статеві зносини проти їх волі, після чого забирав у потерпілих цінні речі і зникав у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обвинувальний акт направили до суду. Наразі обвинувачений перебуває під вартою у слідчому ізоляторі.

Буковинцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 152 (Зґвалтування) та частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Ґвалтівнику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Мукачеві банда малоліток пограбувала перехожого - роздягли "до трусів" і втекли ділити награбоване

Також портал «Знай.uа» писав, що На Хмельниччині 8-річний хлопчик прошив кулями маленьку сестру - взяв гвинтівку, поки батько не бачив

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях озвіріла псина без намордника ледь не розірвала дітей