У Чернівцях поліцейські розслідують автопригоду, під час якої загинула неповнолітня. На пішохідному переході водій легкового Seat на смерть збив 15-річну дівчинку.

Як передавати в обласному управлінні Нацполіції, смертельна аварія сталася 6 вересня на проспекті Незалежності.

"Поліцейські встановили, що 26-річний водій Seat перевищив допустиму швидкість, не врахував дорожньої обстановки і допустив наїзд на 15-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу на пішохідному переході"– - йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, водій рухався на великій швидкості і не встиг її знизити перед "зеброю". В результаті ДТП дівчинка отримала важкі поранення і при наданні медичної допомоги померла.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Поліцейські затримали правопорушника в порядку статті 208 (затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Призначено низку експертиз. Вирішується питання оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Львів'янину роздробило кістки у кривавій аварії, сестра благає про допомогу: "Воюємо зі смертю"

Також портал "Знай.ua" писав, що Озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню - кривава трагедія приголомшила Україну

Також портал "Знай.ua" писав, що В Україні водіїв змусять здавати на права повторно: в чому причина і кому світять іспити