Буковина не готова до послаблення карантину.

Протягом минулої доби, 6 вересня, у Чернівецькій області підтвердили 163 випадки інфікування коронавірусом, їх загальна кількість зросла до 11 272.

Як повідомляється на сайті Чернівецької ОДА, станом на 6 вересня, у лікарнях області перебувало 569 людей, з них у 331 підтверджено коронавірус, решта – з підозрою. 62 пацієнта знаходилось у важкому стані, з них у реанімаціях – 46, на апаратах штучної вентиляції легень – 6. 155 пацієнтів у лікарнях Чернівецької області перебували на кисневій терапії.

За попередню добу у Чернівецькій області зафіксовано п’ять летальних випадків. У всіх померлих коронавірус підтверджено. Вони також мали двобічну пневмонію та важкі супутні захворювання.

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 301.

Всього 17 українських областей і місто Київ не готові до ослаблення карантину. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Показники інфікованості COVID-19 перевищені м.Києві, у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській та Чернівецькій областях. Вимогам Кабміну відповідають тільки Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська та Херсонська області.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Марцінків начхав на "червону зону" Зеленського і посадить франківських школярів за парти

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернопільщина оголосила "війну" Зеленському через карантин, нерви городян на межі: "Дайте працювати!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри