У Чернівецькій області в місті Хотин весь десятий клас однієї зі шкіл відправили на двотижневу ізоляцію через позитивний результат тесту на COVID-19 в учня.

Однокласники хлопця будуть тепер вчитися Дистанційно. Про це повідомляє інформагентство "АС" з посиланням на начальника відділу освіти, молоді та спорту Хотинської ОТГ Олену Колеснікову.

"Клас перебуватиме два тижні на самоізоляції. Чи були контактні діти з нього, визначать медики, які братимуть відповідні аналізи", - підкреслила чиновник.

Видання зазначає, що коронавірусом захворіла і одна з техпрацівниць цього навчального закладу, яка зараз теж знаходиться на самоізоляції.

З початку пандемії новим типом коронавірусу на Буковині заразилися 11 272 людини, з них 6650 одужали, а 302 – померли.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Водночас після початку навчального року, з 1 вересня, в Україні школи одна за одною закриваються на карантин, а класи відправляють на ізоляцію та дистанційне навчання. Зокрема, спалахи COVID - 19 виявили в навчальних закладах Києва, Миколаєва, Івано-Франківська і не тільки.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Змарніла Ольга Фреймут вперше показала себе після перемоги над китайською хворобою

Також портал "Знай.ua" писав, що Бунтівники Чернівці залишили в "червоній лінії" карантину: "Немає підстав"

Також портал "Знай.ua" писав, що Бабкін переміг коронавірус і звернувся до шанувальників: "Дуже підступний, підлий і хитрий"